• Questions?

    F.A.Q.

     

    1: How do I get paid?

    2: When do I get paid?

    3: How often is the pay-out?

    4: How much percentage of the sale do we make commission for?

    5: Where are the marketing materials?

    6: Where do I get an invitation links?

    7: How do I view my earnings?

    8: How do I check how many people has clicked on my promotion code?

    9: What is an invitation link?

    10: What is a promotion link?

    11: When can I find a schedule for all of this year’s events?

    12: How is my commission Calculated

     

    Q1: How do I get paid?

    Ans: You are paid via Paypal, all you need is a Personal/Premier Paypal account in order to receive payments. You can sign up for a FREE account here.
     

    Q2: When do I get paid?

    Ans: Affiliate commissions are calculated during the end of every month, then processed and sent out. You can normally expect to receive your payout in your PayPal account within the first week of the following month.
     

    Q3: How often is the pay-out?

    Ans: Pay-outs are on a monthly basis.
     

    Q4: How much percentage of the sale do we make commission for?

    Ans: This depends on the product or event, you can check the commission rates at the "Get Invitation Links" page, here. (Under Commission %)
     

    Q5: Where are the marketing materials?

    Ans: The marketing materials can be found in the "Marketing Materials" tab, Here.
     

    Q6: Where do I get an invitation links?

    Ans: You can get the invitation links at the "Get Invitation Links" page, Here.
     

    Q7: How do I view my earnings?

    Ans: You can view your earnings by logging into your Amiando Affiliate's account.
    Click Here to Login.

     

    Q8: How do I check how many people has clicked on my promotion code?

    Ans: You can view the number of clicks your promotion link has received by logging into your Amiando Affiliate's account. The stats are stated under "Overview".
    Click Here to Login

    Q9: What is an invitation link?

    Ans: An Invitation link of a certain event will enable you to aquire a promotion link and sell tickets to the event for a commission. Without the Invitation Link, you would not be able to promote the event.
     

    Q10: What is a promotion link?

    Ans: A promotion link is generated automatically for you after you have clicked on the invitation link. The Promotion Link is a unique link which you can use to market our events. This link enables us to track your referrals and calculate the commissions you have made.
     

    Q11: When can I find a schedule for all of this year’s events?

    Ans: You can find out the available dates of Events by visiting our Event Calender.
    You can view the Event Calender Here.



    Q12: How is my commission calculated?

    For example:

    Price of the ticket is
    $695.00.
    Commission is
    20%
    Tax rate is 20%



    1) the tax amount is subtracted from the ticket price: $695.00 ÷ 120 x 100% = $579.17
    (Because 695 is the price of ticket with additional
    20%)

    2) Your commission is
    20% of the amount after tax is subtracted:
    $579.17 x 20% = $115.83

    Your Amiando account might state commissions as 16.67%.
    This is because:
    $115.83 = $695.00 x 16.67%

Share

Export

Information

Imprint