"Connectem la innovació" és un acte de sinèrgia i foment del coneixement entre empreses però també un acte mediàtic per visibilitzar la innovació que es realitza a la nostra ciutat . Aquest esdeveniment es realitzarà el dimecres 9 d'octubre de 9,30 a 14,00 hores a l'UPC Campus Terrassa (Edfici Gaia)

  "Connectem la innovació" forma part d'un ambiciós portafoli d'activitats que es realitzaran durant la primera quinzena d'octubre en el marc de la plannificació TNT-Terrassa en òrbita i té 3 objectius prioritaris:

  • OBJECTIU 1. Establir contactes i vincles entre els grups de recerca i àrees d'investigació de la ciutat (d'UPC - Leitat respectivament) i les empreses innovadores ubicades a Terrassa i comarca, -una gran part integrants d'Orbital 40- , així com posar en contacte necessitats i fomentar projectes de futur considerant el talent i la proximitat que ofereix la ciutat.

   També podran formar part de la iniciativa les spin off's que sol·licitin participar una vegada es realitzi la comunicació oficial durant la segona setmana de setembre.

   Per a portar a terme aquest objectiu "connexió" entre empreses i grups de recerca es realitzaran durant el matí del 9 d'octubre un màxim de 5 trobades (es poden sol·licitar fins a 10 opcions indicant l'ordre de prioritat al formulari que us farem arribar) en funció de les demandes . La durada serà de 20 minuts per trobada amb una temàtica clara -previament determinada- en un espai preparat especialment per a l'ocasió a l'edifici Gaia de l'UPC. Us facilitarem la programació de les reunions 3 dies laborables abans de l'acte en funció dels grups de recerca i empreses inscrites.
    
  • OBJECTIU 2. Visiblitzar la innovació de la ciutat mitjançant una mostra de treballs ja realitzats en format de programa de breus ponències de 15 minuts de durada impartides per grups de recerca i empreses que ja han realitzat projectes en col·laboració amb la finalitat de donar a conèixer als diferents col·lectius treballs molt innovadors amb un alt impacte i que s'estan aplicant al mercat.
    
  • OBJECTIU 3. Donar a conèixer la ciutat com un espai d'innovació i ser un pol d'atracció generador d'oportunitats de negoci i de qualitat de vida per a la ciutat
powered by amiando

Event organizer: Ajuntament de Terrassa - UPC
Networking event - Online Event Management with the ticketing solution from XING Events

Imprint