Claus per Emprendre en Tecnologies Mèdiques

organizado por Biocat y IQS Tech Factory

IQS Tech Factory

Inicio: 05/02/2020

Fin: 05/03/2020

 • Entrades

  Este evento se ha terminado. No es posible comprar entradas.Ese evento utilizó XING Events para la inscripción de participantes y la venta de entradas online. Realice su propio evento de forma eficaz y profesional asimismo.
  ¡Pruébelo ahora!

  * IVA legal incl.
 • Claus per Emprendre en Tecnologies Mèdiques

  El curs consta de quatre sessions de tres hores cadascuna, on es mostra el paper de l’emprenedoria en el desenvolupament de les tecnologies mèdiques i digital health; emprendre en medtech: overview, new trends, posicionament de mercat; emprenedoria des de la necessitat clínica (sessió 1 i 2) i des de la idea tecnològica fins a la inversió. El curs està organitzat per Biocat i IQS Tech Factory i compta amb la col·laboració de l'Associació de Biotecnòlegs de Catalunya, CataloniaBIO & HealthTech, Fundació Dr. Antoni Esteve i el Col·legi d'enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Compta amb el suport d'ACCIÓ.  

  Durant el curs es presenta l’experiència personal de emprenedors en tecnologies mèdiques i digital health que estan tirant endavant companyies innovadores i internacionals, que expliquen les claus de com crear un negoci propi; els encerts, els fracassos, els problemes i les satisfaccions que comporta emprendre.

  L'idioma de les sessions serà català, castellà i anglès.

  Més informació a: https://www.moebio.org/en/short-programs/keys-entrepreneurship-medtech-digital-health

  Adreçat a:

  Estudiants i llicenciats en ciències de la vida (biologia, farmàcia, biotecnologia, medicina, bioquímica, veterinària, químiques), enginyeria, estudiants de màster, doctorats i joves investigadors.

  Llista d'espera:

  En cas que els entrades estiguin esgotades, si us plau contacta amb events@biocat.cat o trucant el +34 93 310 33 30 per ser afegit a la llista d'espera.

  Política de cancel·lació:

  Per cancel·lar la teva assistència a les sessions, envia un correu electrònic a: lrogel@biocat.cat.

  Si la cancel·lació es rep amb 30 dies naturals abans de la data de les sessions de Claus per Emprendre en Tecnologies Mèdiques, Biocat retorna el 100% de l'import de la inscripció (excepte comissió Xing). Fins a 15 dies naturals abans de l'esdeveniment, Biocat retorna el 50% de l'import de la inscripció (excepte comissió Xing). Dintre dels 15 dies naturals abans de l'esdeveniment, Biocat no retorna l'import de les cancel·lacions de registre. 

  La plataforma d'inscripcions Xing aplica unes comissions de cancel·lació de registre que no assumirà Biocat. Únicament si l’esdeveniment fos cancel·lat per part de Biocat, els registres serien cancel·lats i els imports retornats íntegrament al client.  

Descripción breve del evento

Claus per Emprendre en Tecnologies Mèdiques i Digital Health

Recomendar

O reenvíe este link:

Exportar

Información

 • Organitzadors

  Organitza:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Col·labora:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Adreça

  Ubicación del evento

  IQS Tech Factory Via Augusta, 390 08017 Barcelona España

  Direcciones:

  IQS Tech Factory (Via Augusta, 390)
  ¿Es un lugar adaptado para personas con movilidad reducida? Desconocido
powered by XING Events

Este evento ha sido organizado por: Biocat y IQS Tech Factory
Más participantes con soluciones de gestión de eventos online de XING Events.

Información legal